Festival uren

Zaterdag 25 augustus van 14u00 tot 02u00

Inkom

16 jaar is de minimale leeftijd, op de dag dat u het festival bezoekt.
Dit wordt streng gecontroleerd aan de ingang!

Reglement

Tickets worden noch terugbetaald, noch omgewisseld, ook niet bij een gewijzigd programma.
Sterke drank is verboden onder 18 jaar.
Gedistilleerde dranken >22° zijn niet toegelaten.
De volgende voorwerpen zijn verboden op het festival terrein: dieren, eigen eten en drinken, spuitbussen, glas, blikjes, plastieken flessen, scherpe voorwerpen en eender welk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
Grote handtassen en rugzakken zijn eveneens verboden.
Op het terrein zijn - tegen betaling - lockers aanwezig waar u uw spullen kunt in opbergen.
Bij het betreden van het terrein kan je rechtmatig afgetast worden.
Bij weigering wordt de toegang tot het terrein ontzegd.
Wij hanteren een nultolerantie inzake drugsgebruik en agressie. Bezoekers betrapt met drugs worden onmiddellijk van het festivalterrein verwijderd, alsook personen die zich agressief gedragen, en andere bezoekers hinderen in hun festivalbezoek.
De security zal het toegangsbandje afnemen en de toegang tot het festivalweide ontzeggen.
Bezoekers betreden de festivalterreinen op eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade, zowel fysisch als psychisch.
Met opzet beschadigingen toebrengen, stelen, etc... van bezittingen van het festival of van anderen hun eigendommen/bezittingen is niet toegestaan. We werken er hard aan een mooie omgeving te creëren, respecteer dit ook.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, draag zorg voor je bezittingen.
Bezoekers van het festival gaan automatisch akkoord dat je kan gefilmd en/of gefotografeerd worden tijdens het festival. Deze afbeeldingen worden bewaard en kunnen gebruikt worden om ons event te promoten.
Wanneer bezoekers gevat worden met drugs of verboden wapens, zal de politie verwittigd worden die een proces-verbaal zullen opstellen en de boete moet onmiddellijk betaald worden.

'Drops' op polsbandjes

Vanaf dit jaar wordt met een systeem zonder bonnen gewerkt. Land of Love hanteert zijn eigen munt - de zogenaamde 'Drops' - waarmee drank en voedsel kan betaald worden op het terrein. Elke 'Drop' heeft een waarde van €1,30. Deze 'Drops ' komen op een speciale RFID-chip op je toegangsbandje te staan. In plaats van bonnen te kopen, zet u dus geldwaarde op uw polsbandje. Dit kan aan een van de loketten met cash-betaling, of met bancontact/visa. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, raden wij ten zeerste aan om met een kaart te betalen. Aan de bars of de foodstanden kan u ten alle tijde uw resterend aantal 'Drops' controleren.
In de periode van tien dagen na het festival kan eventueel overschot aan 'Drops' gerecupereerd worden, na aftrek van een provisiekost voor de provider. Geldwaarde van dit jaar kan in geen geval overgezet worden naar een volgende editie, noch gebruikt worden op de familiedag de dag na het festival.

Flyers en posters

Op en rond het festivalterrein (ook op de openbare weg) is het ten strengste verboden flyers of ander promotioneel materiaal te verdelen.
Voor andere evenementen voorzien we afficheborden en is er de mogelijkheid om de flyer in het programmaboekje te laten drukken.
Gelieve ons hiervoor via de contactpagina te contacteren.

Parkeermogelijkheden

Rondom het festivalterrein zal een strikt parkeerverbod gelden. Gratis parkings zullen voorzien zijn aan polyvalente zaal De Mast (Industrielaan) en het station van Torhout. Een shuttledienst zal vervoer van deze parkings naar het festivalterrein en terug verzorgen. Eveneens zal er betalende parkeermogelijkheid voorzien worden aan de overkant van het festivalterrein. VIPS en partners zullen, op vertoon van hun parkeerkaart, kunnen parkeren naast het festivalterrein.